
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 1000 g di latte
- 100 g di farina
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
Salsa
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
Ripieno
- 1 scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di radicchio a listarelle (2 cm)
- 50 g di vino rosso secco
- 20 g di passata di pomodoro
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta secca tipo lasagne
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 10 g di pangrattato
- 2 pomodori spellati, senza semi e a cubetti (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 659 kcal / 2757 kJ
- Protein
- 21.1 g
- Tuk
- 11.9 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 h 10 min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 h 30 min
Crostata alle mele
1 h
Lasagne al forno
2 h 30 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 h 30 min
Lasagne valtellinesi
2 h
Girandole di magro
1 h 5 min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 h 10 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 h
Gnocchi verdi alla romana
1 h 20 min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 h 10 min
Pizzoccheri
50 min