Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 1000 g di latte
- 100 g di farina
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
Salsa
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
Ripieno
- 1 scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di radicchio a listarelle (2 cm)
- 50 g di vino rosso secco
- 20 g di passata di pomodoro
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta secca tipo lasagne
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 10 g di pangrattato
- 2 pomodori spellati, senza semi e a cubetti (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollè di radicchio
50 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30min
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Girandole di magro
1h 5min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 phút
Vellutata di porri e radicchio
55min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min