Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di frutti di mare misti, lavati e spurgati (es: cozze, vongole, telline, noci di mare, vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla rossa di Tropea in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 250 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 3 pomodori ciliegino maturi a metà
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
nebo 1 dado per brodo vegetale - 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di asparagi
45 Min
Caldo verde
35 Min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min
Zuppa di vongole e uova
40 Min
Vellutata di castagne e pastinaca
1 Std.
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Petto di pollo ripieno alla ricotta e risotto al pomodoro
1 Std. 5 Min
Ceviche di salmone
48u. 15min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 Min
Gazpacho di carote
10 Min
Vellutata di funghi
50 Min
Vellutata di castagne con porcini
50 Min