Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 onion, quartered
- 30 g rapeseed oil
- 70 g bacon lardons (1-2 cm)
- 400 g venison, diced (2 cm)
- 100 g carrots, sliced (2 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (1 cm)
- 350 g potatoes, diced (2 cm)
- 50 g tomato purée
- 400 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
-
1
tsp fresh marjoram, leaves only
nebo 1 tsp fresh thyme, leaves only - 1 tsp hot paprika
- 150 g green peppers, cut in strips (0.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in strips (0.5 cm)
- ground cayenne pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 14.2 g
Alternativní recepty
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Quick Lamb Dhansak
50min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Greek Style Pork Stew
30min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Italian Crusted Lamb
5 Std.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min