Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 onion, quartered
- 30 g rapeseed oil
- 70 g bacon lardons (1-2 cm)
- 400 g venison, diced (2 cm)
- 100 g carrots, sliced (2 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (1 cm)
- 350 g potatoes, diced (2 cm)
- 50 g tomato purée
- 400 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
-
1
tsp fresh marjoram, leaves only
nebo 1 tsp fresh thyme, leaves only - 1 tsp hot paprika
- 150 g green peppers, cut in strips (0.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in strips (0.5 cm)
- ground cayenne pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 14.2 g
Alternativní recepty
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min