Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables

Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables

4.1 22 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • shallots peeled
    30 g
  • red wine
    150 g
  • carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)
    300 g
  • pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    130 g
  • meat stock paste
    ½ tsp
    ½ meat stock cube (for 0.5 l)
  • juniper berries (volitelně)
    8
  • cherry jam
    25 g
    25 g red berry jam
  • butter
    20 g
  • cornflour
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 29 g
Kalorie 1047 kJ / 250 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...