Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
nebo ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Basque Chicken
1h 10min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Chicken and mushrooms in red wine
45min