Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
nebo ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Beef Bourguignon
1h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1h 30min
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Lemon Chicken
20 Min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min