Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
nebo ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Beef Goulash
2h 45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Beef Bourguignon
1h 30min