
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g shallots peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
nebo ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kcal / 1047 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1hod. 10min
Beef Stroganoff
1hod.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1hod. 5min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Beef with Mushrooms
30min
Honeyed Chicken
25min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min
Beef in Stout
1hod. 40min