Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gressinos
- 50 g azeite
- 150 g água
- 20 gotas de Tabasco®
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
Dip
- 50 g cebola roxa
- 1 dente de alho
- 100 g tomate cortado em pedaços
- 400 g abacate cortado em pedaços
- 20 g Tabasco®
- 2 limas (raspa e sumo)
- ½ c. chá de sal
- 5 g coentros
- 2 c. sopa de azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 333 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Pão de alho com guacamole
25min
Molho holandês
15 Min
Molho de tomate
35min
Galete de tomate
45min
Guacamole
5min
Massa de ovo
20min
Nachos sem glúten com guacamole
35min
Wraps de espinafres e pasta de tremoço
50min
Técnica Ravioli
30min
Pão com pesto
2h 5min
Molho pesto
5min
Pães grelhados com manteiga de ervas
35min