Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 500 g di panna (35% di grassi) fredda
- 1 cucchiaino di zucchero a velo
Torta al cioccolato
- 200 g di biscotti, tipo digestive
- 60 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
- 1000 g di panna (35% di grassi)
- 2 bustine di preparato per budino alla vaniglia
- 250 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 1 - 2 cucchiai di cacao amaro in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3749 kJ / 896 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 76 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti cuore morbido al caramello
2hod. 40min
Fantasia di nocciole
1小时 35 分钟
Torta di crêpes tiramisù
6 Std. 30 Min
Cono graffa
1h
Maxi cannoncino ripieno
6 Std. 30 Min
Torta cappuccino
2h
Torta Sacher bianca
2h 15 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2小时 30 分钟
Torta Bicerin
30min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Cheesecake marmorizzata
8 Std. 30 Min