
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 500 g di panna (35% di grassi) fredda
- 1 cucchiaino di zucchero a velo
Torta al cioccolato
- 200 g di biscotti, tipo digestive
- 60 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
- 1000 g di panna (35% di grassi)
- 2 bustine di preparato per budino alla vaniglia
- 250 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 1 - 2 cucchiai di cacao amaro in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 937.7 kcal / 3923.5 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 82.2 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 49.2 g
- Sodík
- 185.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Profiteroles al limone
1h 45min
Torta Bimby®
1h 50min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Fantasia di nocciole
1h 35min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Coupelle ripiene
35min
Torta banane e cioccolato
4h 20min
Cannoli al nocciolato
20min
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50min
Torta foresta nera
3h