Torta al cioccolato con profiteroles

Torta al cioccolato con profiteroles

4.3 51 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 21hod.
10 porzioni

Suroviny

Bignè
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 500 g di panna (35% di grassi) fredda
  • 1 cucchiaino di zucchero a velo
Torta al cioccolato
  • 200 g di biscotti, tipo digestive
  • 60 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
  • 1000 g di panna (35% di grassi)
  • 2 bustine di preparato per budino alla vaniglia
  • 250 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 1 - 2 cucchiai di cacao amaro in polvere (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 185.7 mg
Protein 10.3 g
Kalorie 3923.5 kJ / 937.7 kcal
Tuk 82.2 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 49.2 g
Sacharidy 42.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...