Kompatibilní verze
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Curd limone e arancia
- 200 g di zucchero a velo
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico
- 40 g di scorza di arancia, preferibilmente biologica
- 20 g di succo di limone
- 120 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 50 g di uova intere
- 120 g di tuorli d'uovo
- 200 g di burro a pezzi
- 200 g di cioccolato bianco, a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere, sciolta in 50 g di acqua fredda
Composizione
- 350 g di pasta frolla come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 250 g di pan di Spagna come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 200 g di sciroppo di zucchero al Cointreau (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2828 kJ / 676 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambellone con crema all'arancia
55min
Biscotti mandorle e arancia
2h 20min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Fantasia di nocciole
1h 35min
Pasta di mandorle
1h 30min
Torta del cardinale
3h 30min
Éclair all'arancia
7hod.
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3hod.
Crema al limone
10h 20min
Crostata al limone
1h 15min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min