Kompatibilní verze
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Curd limone e arancia
- 200 g di zucchero a velo
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico
- 40 g di scorza di arancia, preferibilmente biologica
- 20 g di succo di limone
- 120 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 50 g di uova intere
- 120 g di tuorli d'uovo
- 200 g di burro a pezzi
- 200 g di cioccolato bianco, a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere, sciolta in 50 g di acqua fredda
Composizione
- 350 g di pasta frolla come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 250 g di pan di Spagna come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 200 g di sciroppo di zucchero al Cointreau (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2828 kJ / 676 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta di mandorle
Žádné hodnocení
Castagnole ripiene
14h
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Cheesecake al cacao e frutti di bosco
40min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Ciambellone con crema all'arancia
55 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Besciamella veloce
15 Min
Crema Bimby ®
45min