Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Buchweizen (Schwarzplenten)
-
250
g Mandeln
nebo 250 g Haselnüsse - 1 - 2 TL Vanillezucker, nach Geschmack
- 1 TL Backpulver
- 6 Eier (Größe M)
- Butter zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 9 EL Preiselbeermarmelade
- 250 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2289 kJ / 546 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Linzer Torte
2 Std. 10 Min
Nussstrudel
2 Std. 30 Min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min
Nussbeugerl
1h 55min
Peperonata mit Oliven
1 Std.
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3hod. 15min
Nusskuchen
1 Std.
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
2 Std. 30 Min
Birnenbrot
9 godz. 40 min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1 Std.
Moosbeer-Kokos-Nocken
35 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min