Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Buchweizen (Schwarzplenten)
-
250
g Mandeln
nebo 250 g Haselnüsse - 1 - 2 TL Vanillezucker, nach Geschmack
- 1 TL Backpulver
- 6 Eier (Größe M)
- Butter zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 9 EL Preiselbeermarmelade
- 250 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2289 kJ / 546 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Linzer Weihnachtstorte
2 godz.
Linzer Torte
1 godz.
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Osttiroler Blattlstock
3 Std. 30 Min
Linzer Torte
3h
Linzer Torte
2 Std. 10 Min
Zwetschkenfleck
1h 30min
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
2 godz. 30 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Schnelle cremige Polenta
25min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 min
Ölkuchen mit Marillen
1 godz.