Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 45 g Sherryessig
-
50
g Haselnussöl
nebo 50 g Walnussöl - 2 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1500 g Wasser
- 200 g Pardina-Linsen (Garzeit 30 Min.)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 2 EL Olivenöl
- 250 g gemischter Blattsalat (z.B. Frisée, Chicorée, Feldsalat, Romana), in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 335 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Grünkohl-Omelette
35min
Dicke Bohnen und Erbsen mit Honig-Birnen
50 Min
Buchweizennudeln mit Wirsing und Kartoffeln
1h 45min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Vegetarische Rollen
25 Min
Artischocken-Tofu-Püree
10min
Bulgursalat
45min
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 godz.
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 godz. 10 min