Zařízení & příslušenství
Artischocken-Tomaten-Dip
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
6 Portionen
Suroviny
-
Knoblauchzehe1
-
Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)6 - 8
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert100 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Zitronensaft15 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz¼ TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
2 g
Kalorie
387 kJ /
93 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1ωρ. 20 λεπτ.
Auberginenpüree
30 λεπτ.
Oliven-Paté
5 λεπτ.
Artischocken-Tofu-Püree
10 λεπτ.
Avocado-Bohnen-Hummus
10 λεπτ.
Schafskäse-Creme
5 λεπτ.
Kichererbsencreme
9ωρ. 45 λεπτ.
Parmesancreme
5 λεπτ.
Auberginencreme "Orient"
2ωρ.
Grüne Erbsen-Hummus
20 λεπτ.
Auberginen-Dip
50 λεπτ.
Petersilie-Chili-Pesto
10 λεπτ.