Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 EL Rosinen (volitelně)
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack (volitelně)
- 4 Eier, getrennt
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 30 g Feinkristallzucker
- 15 g Vanillezucker
- 3 EL Sauerrahm
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 EL Butter, zum Backen in der Pfanne
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1h
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Grießauflauf
1h 30min
Mohnnudeln
1h 30min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15 min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Scheiterhaufen
1h 30min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3h 5min