Zařízení & příslušenství
Schöberl
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 Portionen
Suroviny
-
Eier getrennt5
-
Milch250 g
-
Weizenmehl, glatt320 g
-
Salz1 TL
-
Butterschmalz zum Backen250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
20 g
Kalorie
2011 kJ /
480 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Servus
12 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Sonntags-Striezel
2hod. 15min.
Grießnockerl
30min.
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1hod. 10min.
Topfenknödel mit Marillenröster
1hod. 20min.
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4hod. 35min.
Ribiselschnitten
1hod.
Grießnockerl (laktosefrei)
40min.
Omas Schokoladenobstkuchen
55min.
Topfen-Marillen-Strudel
1hod. 30min.
Marillenknödel "die Besten"
1hod.
Topfenstrudel
2hod. 10min.