Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier, getrennt
- 250 g Milch
- 320 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Salz
- 250 g Butterschmalz, zum Backen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
B'soffene Kapuziner
1u.
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Sacher-Gugls
1 godz. 30 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3 godz. 5 min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Kräuterschöberlsuppe
35min
Butternockerl
40min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min