Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Zucker
- 450 g Hartweizengrieß, fein
- 500 g Milch
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 60 g Rosinen
- 500 g Äpfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4041 kJ / 966 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 138 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min
Grießauflauf
1h 30min
Scheiterhaufen
1h 30min
Mohnnudeln
1h 30min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Milchrahmstrudel
1 godz. 55 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfenschmarrn
50min
Topfenschmarrn ruckzuck
40min