
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Zucker
- 100 g Butter weich, in Stücken
- ½ TL Zimt, gemahlen
Germteig und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 80 g Zucker etwas mehr zum Bestreuen
- 100 g Butter weich, in Stücken
- 40 g frische Germ
- 500 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1000 g Zwetschken, frisch der Länge nach halbiert und entsteint
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 223 kcal / 932 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 109 mg
Alternativní recepty
Marillenkuchen
1hod. 30min
Marillenstrudel
1hod. 45min
Ribiselschnitten
1hod.
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1hod. 15min
Ölkuchen mit Marillen
1hod.
Topfen-Marillen-Strudel
1hod. 30min
Topfengolatschen
50min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3hod. 5min
Nussbeugerl
1hod. 55min
Mohnstrudel
2hod. 30min
Nussstrudel
2hod. 30min
Sachertorte
1hod. 30min