
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 25 g Zucker
- 50 g Butter in Stücken
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 EL Rum
- ½ TL Anis, gemahlen
- 400 g Preiselbeermarmelade
- 10 g Maisstärke
- 10 g Wasser
-
300 - 400
g Butterschmalz zum Ausbacken
nebo 300 - 400 g Kokosfett zum Ausbacken - Öl zum Einfetten
- 2 EL Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 319 kcal / 1336 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1 Std. 10 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Moosbeer-Kokos-Nocken
35 Min
Kärntner Kasnudeln
1 Std. 45 Min
Salzburger Fleischkrapfen
1 Std. 30 Min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Tiroler Schlutzkrapfen
1 Std.
Hasenöhrl
1 Std.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Käsespätzle
45 Min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.