Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 25 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 EL Rum
- ½ TL Anis, gemahlen
- 400 g Preiselbeermarmelade
- 10 g Maisstärke
- 10 g Wasser
-
300 - 400
g Butterschmalz zum Ausbacken
nebo 300 - 400 g Kokosfett zum Ausbacken - Öl zum Einfetten
- 2 EL Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1336 kJ / 319 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Gebackene Speckknödel
50 min
Tiroler Kasnock’n
1h
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1h 10 min
Kaspressknödelsuppe
1sa 35 dk
Erdäpfelwirler
1h
Käsespätzle
45 min
Moosbeer-Kokos-Nocken
35 min
Hasenöhrl
1h
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15 min
Grießnockerl
30 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min