Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Mandeln
- 50 g Schokolade, in Stücken
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Msp. Backpulver
- 175 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 205 g Zucker
- 4 Eidotter
- 2 Prisen Salz
- 4 Eiklar
- 150 g Ribiselgelee
- 1 EL Rum (volitelně)
- 1 TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1108 kJ / 265 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2j 30 menit
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2j
Brombeertorte
4h 20 min
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
2h 15 min
Topfengolatschen
50 menit
B'soffene Kapuziner
1j
Ribiselschnitten
1j
Nussbeugerl
1h 55min
Gerührter Germgugelhupf
2j
Nussstrudel
2j 30 menit
Apfelschlangerl
2j
Mohnstrudel
2j 30 menit