Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Mandeln
- 50 g Schokolade, in Stücken
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Msp. Backpulver
- 175 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 205 g Zucker
- 4 Eidotter
- 2 Prisen Salz
- 4 Eiklar
- 150 g Ribiselgelee
- 1 EL Rum (volitelně)
- 1 TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1108 kJ / 265 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2h 10min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3 Std.
Mohnstrudel
2h 30min
Gefüllter Vanillezopf
2 Std.
Mohn-Joghurt-Kuchen
2 Std. 20 Min
Topfengolatschen
50 min
Nussbeugerl
1 godz. 55 min
Milchrahmstrudel
1 godz. 55 min
Fruchtige Marillentarte
4 godz.
Zwetschkenfleck
1 Std. 30 Min
Gerührter Germgugelhupf
2 Std.