Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Zucker
- 200 g Grammeln
- 400 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 125 g Sauerrahm
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronenschale, gerieben, nach Geschmack
- 2 Eier
- 220 g Powidl
- 2 EL Milch zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Nussstrudel
2 Std. 30 Min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
B'soffene Kapuziner
1 Std.
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5 Std. 40 Min
Kirschenstrudel
1h 45 min.
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 Std. 30 Min
Nusskipferl
2 Std.
Apfelschlangerl
2 Std.
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.