Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Zucker
- 200 g Grammeln
- 400 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 125 g Sauerrahm
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronenschale, gerieben, nach Geschmack
- 2 Eier
- 220 g Powidl
- 2 EL Milch zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Grammelpogatscherl
1 godz. 10 min
Birnen-Obersschnitten
1 godz. 30 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Schmerstrudel
3sa 20 dk
B'soffene Kapuziner
1h
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30min
Mostschober
2h
Powidltascherl
1 godz. 10 min
Kardinalschnitten
3h
Nussstrudel
2h 30min
Apfelschlangerl
2h