Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 150 g Radieschen, halbiert, mit Radieschengrün
- 230 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Bestreichen
- 120 g Wasser
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 1 rote Zwiebel, klein (à ca. 80-100 g)
- 300 g Forellenfilets, geräuchert, ohne Haut
- 1 Frühlingszwiebel, mit Grün, in Stücken
- 250 g Joghurt (1 % Fett)
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL rosa Pfefferbeeren
- 1 TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1818 kJ / 434 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1 Std. 30 Min
Beeren Clafoutis
1h 40min
Spargel-Hollandaise-Tarte
1 Std. 50 Min
Nussfisch
30min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1 Std. 20 Min
Tarte mit Spinat und Feta
50min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Roggenflammkuchen mit Blauschimmelkäse und Karotten
1 Std. 30 Min
Paradeiser-Topfen-Wurzeln
1 Std. 10 Min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25min
Mediterrane Profiteroles
1h 25min
Tomatentarte à la Provence
55min