Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Vellutata di porri
40min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 dk
Canederli alle albicocche
1h 50min
Composta di mele e castagne
30 dk
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1sa 10 dk
Zuppa di rape
40min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1sa 10 dk
Zaleti
1sa
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 dk
Salsa bolzanina
15min