Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Salsa bolzanina
15 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Canederli alle albicocche
1j 50 menit
Gazpacho feta e cetrioli
1ωρ. 10 λεπτ.
Ciliegie sotto spirito
1440hod. 35min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Salsa peverada
30 Min
Composta di pere e zenzero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Giardiniera sott'aceto
721 godz. 25 min
Salsa tartara
10 Min