Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 300 g di farina tipo 00
Pane
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di semi di papavero
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 13738.8 kJ / 3283.7 kcal
- Protein
- 85.1 g
- Sacharidy
- 515.4 g
- Tuk
- 97.9 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 42.7 g
- Sodík
- 6023.7 mg
Alternativní recepty
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Il pane di Altamura
4 Std.
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2j 10 menit
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min