Pane alla barbabietola con semi di papavero

Pane alla barbabietola con semi di papavero

4.7 40 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 5hod.
1000 g

Suroviny

Poolish
  • 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di acqua
  • 10 g di miele
  • 300 g di farina tipo 00
Pane
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 15 g di sale
  • 100 g di semi di papavero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1000 g

Sodík 6023.7 mg
Protein 85.1 g
Kalorie 13738.8 kJ / 3283.7 kcal
Tuk 97.9 g
Vláknina 42.7 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 515.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...