
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglie di mais
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale grosso
- 100 g di farina di mais
Mousse di baccalà
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 4 - 5 pomodori secchi sott'olio a fette sottili
- prezzemolo tritato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 225 kcal / 941 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 16.3 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trittico d'autore
2hod.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1hod. 30min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1hod. 30min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1hod. 45min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3hod. 30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Polpo su farinata di ceci
5hod.
Crema di ceci con vongole
40min
Crema di patate con polpo
1hod.
Baccalà alla veneziana con polenta
1hod. 45min