Kompatibilní verze
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di finocchietto selvatico
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 210 g di acqua
- 200 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 Std. 5 Min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Pane integrale al vapore
2h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane ebraico (Challah)
3sa 30 dk
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4 godz. 30 min
Panini basilico e pomodori secchi
3 Std. 15 Min
Insalata in bicchiere raw
15min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min