Kompatibilní verze
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di finocchietto selvatico
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 210 g di acqua
- 200 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Pane Roti
1 Std.
Pane rustico ai semi
1h 30min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40 Min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane di soia con i semi (vegan)
5 Std.
Brownies alla barbabietola
1 Std.
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2 godz. 15 min
Crackers al caffè
1 Std.
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3hod. 40min
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min