Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico

Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico

4.6 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

  • 1 rametto di finocchietto selvatico
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco
  • 210 g di acqua
  • 200 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di farina tipo 00
  • 15 g di sale
  • 40 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9.3 g
Kalorie 1318 kJ / 315 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 59 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...