Kompatibilní verze
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 1000 gramů moučných brambor, na kousky (2–3 cm)
- 250 gramů mléka
- 100 gramů másla, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého muškátového oříšku
- 100 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
- 1 čajová lžička sladké hořčice
- 1 čajová lžička hrubozrnné hořčice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2086 kJ / 498 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Lehce orestované zelené fazolky
25 Min
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4h 55min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 min
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany
10 min
Vývar z červené řepy
4 Std. 15 Min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Drůbeží vývar
1h
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min