Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g hazelnuts, skins on
- 40 g rolled oats
- 150 g spelt flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 100 g butter
- 1 egg
- 3 - 4 tsp water
- 3 - 4 stone fruit, cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)
- apricot jam (warmed)
- natural yoghurt, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1398.8 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 146.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fig and walnut ice cream
8hod. 40min
Far Breton with prunes
2h
Ginger bundt cake
1h
Coffee date muffins
35min
Apple and date cake
1h 30min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Sweet potato cheesecake bars
2h
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h