Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g hazelnuts, skins on
- 40 g rolled oats
- 150 g spelt flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 100 g butter
- 1 egg
- 3 - 4 tsp water
- 3 - 4 stone fruit, cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)
- apricot jam (warmed)
- natural yoghurt, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1398.8 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 146.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Planked Amaretto peaches with ricotta
Žádné hodnocení
Camille carrot and almond cakes
1 Std. 10 Min
Santiago cake
1 Std. 20 Min
Almond and pear tart
40 Min
Vegan macadamia cheese ball
56hod. 55min
Mini French apple cakes
1 Std. 35 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20 min
Banana bread with chai crème fraîche
1 Std. 35 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Simple chocolate hazelnut cake
1 godz. 15 min