Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Créme anglaise
- 450 g full cream milk
- 6 egg yolks
- 70 g caster sugar
- 15 g vanilla sugar
Toffee syrup
- 40 g unsalted butter
- 65 g double cream
- 50 g brown sugar
White snow
- 30 g caster sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch sea salt
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1204.1 kJ / 286.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 107 mg
Alternativní recepty
Grand Marnier® soufflé
1h
Panna cotta
6h 15min
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min
Ukrainian dressed herrings
1h
Floating islands
40min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 Std. 35 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Traditional crème brûlée
25 Std.