Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 353.9 mg
Alternativní recepty
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15 min
Goat's cheese
18 godz.
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Mandarin crème brûlée
4h 15 min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min