
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 264.7 kcal / 1111.7 kJ
- Protein
- 7.4 g
- Tuk
- 26.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Sodík
- 353.9 mg
Alternativní recepty
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min
Chicken and port pâté
1hod. 30min
Chicken liver pâté
2hod. 20min
Umami paste
5min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min
Chicken Liver Pate
25min
Peach Bellini
5min
Mushroom pâté
1hod. 15min
Brandy Chicken Liver Pâté
3hod. 25min
Wholegrain mustard
120hod.
Cherry clafoutis
1hod. 5min