Zařízení & příslušenství
Pâtè with Riesling
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
6 portions
Suroviny
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
353.9 mg
Protein
7.4 g
Kalorie
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Tuk
26.4 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
16.6 g
Sacharidy
0.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min.
Chicken and port pâté
1hod. 30min.
Baguette
3hod. 45min.
Mixed mushroom pâté
1hod. 25min.
Apples with cider sabayon sauce
40min.
Spiced apple liqueur
168hod. 10min.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3hod.
Sabayon
15min.
Gin and tonic sorbet with cucumber
12hod.
Chicken liver pâté
2hod. 20min.
Chicken Liver Pate
25min.
Berry Liqueur
25min.