Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 353.9 mg
Alternativní recepty
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken Liver Pate
25 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Taramasalata
15min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Chicken and port pâté
1h 30min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Chicken liver pâté
2h 20min