Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Palatschinkenteig (für 6 Palatschinken)
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 EL Mineralwasser
- 1 geh. TL geriebene Orangenschale
- 1 Prise Salz
- 2 EL Butterschmalz zum Backen
Topfenfülle
- 80 g Butter, in Stücken
- 3 Eier (Größe M)
- 50 g Feinkristallzucker
- 50 g Staubzucker
- 1 geh. TL Vanillezucker
- 1 geh. TL geriebene Orangenschale
- 500 g Magertopfen
- 50 g Rosinen
Guss
- 150 g Milch
- 200 g Sauerrahm
- 40 g Feinkristallzucker
- 1 Ei
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2486 kJ / 593 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Powidltascherl
1h 10 min
Grießauflauf
1h 30 min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Mohnnudeln
1h 30 min
Scheiterhaufen
1h 30 min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Topfenstrudel
2h 10min
Topfenschmarrn
50 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Marillenknödel "die Besten"
1h