Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Palatschinkenteig (für 6 Palatschinken)
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 EL Mineralwasser
- 1 geh. TL geriebene Orangenschale
- 1 Prise Salz
- 2 EL Butterschmalz zum Backen
Topfenfülle
- 80 g Butter, in Stücken
- 3 Eier (Größe M)
- 50 g Feinkristallzucker
- 50 g Staubzucker
- 1 geh. TL Vanillezucker
- 1 geh. TL geriebene Orangenschale
- 500 g Magertopfen
- 50 g Rosinen
Guss
- 150 g Milch
- 200 g Sauerrahm
- 40 g Feinkristallzucker
- 1 Ei
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2486 kJ / 593 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Topfenschmarrn
50 Min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45 min
Topfenstrudel
2h 10min
Grießauflauf
1 godz. 30 min
Mohnnudeln
1 godz. 30 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10 min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Powidltascherl
1h 10 min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40 min