Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Forellen
- 2 Forelle, frisch, ausgenommen
- Zitronensaft zum Beträufeln
- 750 g Wasser
- ½ TL Salz
- 350 g Gemüse, frisch (z.B. Blumenkohlröschen, Möhrenstifte, Spargel)
Sauce Hollandaise
- 100 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3258 kJ / 779 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klare Steinpilzsuppe
30min
Forellen des Bischofs
35min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Lammkeule alla Romana
2h 15 min.
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1h
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1 Std. 10 Min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min