Kompatibilní verze
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 120 g Knollensellerie, gewürfelt
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 800 g Kalbstafelspitz oder ein mageres Stück aus der Unterschale
- Pfeffer
- Salz zum Würzen
- 250 g Schwarzwurzeln, in 4 cm langen Stücken, dicke Wurzeln halbiert oder geviertelt
- 300 g Staudensellerie, in 2 cm langen Stücken, breite Stücke halbiert
- 100 g Sahne
- ½ TL Worcester-Sauce
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Curry
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2081 kJ / 496 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 17.3 g
Alternativní recepty
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Fisch-Kohl-Päckchen mit Kartoffel-Möhren-Püree
1h 10min
Hähnchen-Ragout
45 min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 min