Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 20 g szczypiorku, posiekanego
-
1
łyżeczka estragonu, świeżego, posiekanego
nebo ½ łyżeczki estragonu, suszonego - 30 g oliwy z oliwek
- 20 g białego octu winnego
- ¼ łyżeczki soli
- 500 g białych szparagów
- 500 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 390 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topinambur po prowansalsku
50 Min
Chłodnik z bobu z orzechami włoskimi
1 Std. 15 Min
Sałatka ze szparagami, młodymi ziemniakami i serem korycińskim
45min
Szparagi, ryż z parmezanem i cytrynowym sosem zabajone
1 Std.
Frittata ze szparagami
50 Min
Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim
1 Std.
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40 Min
Sałatka z botwiny z malinowym winegretem
15 Min
Sałatka z kaszą jaglaną, kalarepą i bobem
1 Std.
Sałatka z młodymi ziemniakami, szparagami i fetą
1 Std.
Zupa krem ze szparagów
45min
Sałatka z bobu i pomidorków z cytrynowym winegretem
30 Min