Kompatibilní verze
Zupa krem z liści rzodkiewki z rzodkiewkami na parze
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 20 g masła
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 150 g liści rzodkiewki (z 3 pęczków), pokrojonych na kawałki
- 750 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu, mielonego
- 600 g rzodkiewek (z 3 pęczków)
- 150 g śmietany, 12% tłuszczu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rozgrzewająca zupa z boczkiem i jarmużem
50 Min
Chłodnik pomidorowy
30min
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50 Min
Chłodnik z pora, selera i ziemniaków (Vichysoiss)
50 Min
Dolnośląska zupa dziewięciozielna
30min
Kalarepy faszerowane mięsem z indyka
1h 25min
Zupa z kalarepy
1h
Zupa z pokrzyw
40min
Krem z topinamburu z kindziukiem
55 Min
Zupa krem z jarmużu
30min
Zupa jabłkowo-selerowa
40min
Zupa krem z zielonego ogórka
25min