Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 6 hojas de epazote, fresco
- 30 g de aceite
- 150 g de setas
- 90 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 150 g de champiñones
- 20 g de chiles guajillo, sin semillas
- 150 g de jitomate, cortado en cuartos
-
650
g de fondo de verduras
nebo 650 g de caldo de verduras, en tetrapack - limones, cortados en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de flor de calabaza
30 min
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Pancita de hongos
1h
Sopa de flor de calabaza
35min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Sopa de setas
35min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 Min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Sopa de nopales
45 min
Sopa de poro y papa
40min