
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 6 hojas de epazote fresco
- 30 g de aceite
- 150 g de setas
- 90 g de hongos portobello, frescos en trozos
- 150 g de champiñones
- 20 g de chiles guajillo sin semillas
- 150 g de jitomate cortado en cuartos
-
650
g de fondo de verduras
nebo 650 g de caldo de verduras en tetrapack - limones cortados en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 57 kcal / 239 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Crema de flor de calabaza
30min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Bacalao a la Vizcaina
1hod. 15min
Sopa de hongos con huitlacoche
25min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de setas
35min
Sopa de nopales
45min
Caldo de habas con nopales
9hod.