Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chiles
- 10 chiles güeros
- 850 g de agua
Relleno
- 50 g de cebolla
- 10 g de cilantro
- 10 g de epazote
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de calabacita, en trozos
- 125 g de hongos cremini
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 300 g de requesón
Espejo
- 30 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 25 g de chile chipotle adobado
- 110 g de jitomate, en cuartos
- ½ cucharadita de sal fina
- 75 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de requesón
- 20 g de agua
Chiles rellenos
- aceite de oliva
- epazote, picado finamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 407 kJ / 97 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de nopales
45 min
Pescado para taquear
25 min
Queso panela en salsa roja con nopales
50 min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Sopa de chile ancho y requesón
30 min
Toritos de marlin
25 min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Carnitas de atún
40 min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50 min
Botana fresca de surimi
10min
Pancita de hongos
1h
Coctel de champiñones
20min