Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chiles
- 10 chiles güeros
- 850 g de agua
Relleno
- 50 g de cebolla
- 10 g de cilantro
- 10 g de epazote
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de calabacita, en trozos
- 125 g de hongos cremini
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 300 g de requesón
Espejo
- 30 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 25 g de chile chipotle adobado
- 110 g de jitomate, en cuartos
- ½ cucharadita de sal fina
- 75 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de requesón
- 20 g de agua
Chiles rellenos
- aceite de oliva
- epazote, picado finamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 407 kJ / 97 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carnitas de atún
40min
Crema de chile poblano
25 Min
Tacos de flor de Jamaica
1h
Barbacoa de hongos
30min
Rajas con queso
25 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Hongos al pastor
20min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Nopalitos con guajillo y elote
30min
Sopa de jitomate y elote
40min
Sopa de nopales
45min