![Chiles anchos rellenos en salsa de frijol Chiles anchos rellenos en salsa de frijol](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4220FD09-12CE-47B0-B0A9-CDD5C681AFB9/Derivates/c1c31002-213a-48d7-90ac-f0f87ca54823.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hojas de epazote, frescas
Relleno de champiñones
- 50 g de cebolla, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 35 g de aceite vegetal
- 800 g de champiñones, cortados en octavos
- 6 - 8 chiles anchos, sin semillas, cortados a lo largo para rellenar e hidratados con agua tibia
Salsa de frijol
- 400 g de frijol negro cocido
- 390 g de caldo de cocción de los frijoles
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 150 g de queso de cabra, desmoronado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1344 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancita de hongos
1 godz.
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Sopa de verdolagas
50 min
Barbacoa de hongos
30 min
Tlacoyos de nopal
30 min
Mole de olla vegetariano
1 godz.
Carnitas de atún
40min
Sopa de nopales
45 min
Envuelto de pescado en hoja de maíz
35min
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1h 50 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Tinga de col
35min