Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hojas de epazote, frescas
Relleno de champiñones
- 50 g de cebolla, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 35 g de aceite vegetal
- 800 g de champiñones, cortados en octavos
- 6 - 8 chiles anchos, sin semillas, cortados a lo largo para rellenar e hidratados con agua tibia
Salsa de frijol
- 400 g de frijol negro cocido
- 390 g de caldo de cocción de los frijoles
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 150 g de queso de cabra, desmoronado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1344 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado para taquear
25 Min
Crema de chile poblano
25 Min
Carnitas de atún
40 Min
Sopa de tortilla
40 Min
Sopa de flor de calabaza
35 Min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15 min
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1 Std. 50 Min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Sopa de nopales
45min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min