
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hojas de epazote, frescas
Relleno de champiñones
- 50 g de cebolla en trozo
- 2 dientes de ajo
- 35 g de aceite vegetal
- 800 g de champiñones cortados en octavos
- 6 - 8 chiles anchos sin semillas, cortados a lo largo para rellenar e hidratados con agua tibia
Salsa de frijol
- 400 g de frijol negro cocido
- 390 g de caldo de cocción de los frijoles
- 80 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo pelado
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 150 g de queso de cabra desmoronado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 320 kcal / 1344 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carnitas de atún
40min
Entomatadas de jamaica
50min
Pescado a la talla
40min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1hod.
Chiles rellenos de fruta
40min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1hod. 50min
Jalapeño poppers
1hod.
Ejotes almendrados
30min
Crema de chile poblano
25min
Crema conde bicolor
40min
Pescado para taquear
25min