Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hojas de epazote, frescas
Relleno de champiñones
- 50 g de cebolla, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 35 g de aceite vegetal
- 800 g de champiñones, cortados en octavos
- 6 - 8 chiles anchos, sin semillas, cortados a lo largo para rellenar e hidratados con agua tibia
Salsa de frijol
- 400 g de frijol negro cocido
- 390 g de caldo de cocción de los frijoles
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 150 g de queso de cabra, desmoronado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1344 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Pollo en salsa verde con nopales
40 min
Barbacoa de hongos
30 min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Sopa de chile ancho y requesón
30 min
Sopa de lima
40 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Hongos al pastor
20min
Pozole de setas
1h
Pozole negro
1h 15 min
Carnitas de atún
40 min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1h