Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno de habas
- 250 g de habas secas
- 1500 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 50 g de cebolla
- 2 ramitas de epazote
- 15 g de aceite
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
Salsa de chiles rojos
- 65 g de cebolla
- 2 chiles morita, sin semillas
- 2 chiles cascabel, sin semillas
- 2 chiles de árbol secos
- 15 g de aceite
- 240 g de jitomate guaje, cortados en cuartos
- 2 ramitas de cilantro
- ½ cucharadita de sal fina
Masa de maíz
- 200 g de harina de maíz
- ¼ cucharadita de sal fina
-
200 - 270
g de agua
nebo 200 - 270 g de caldo de verduras, en tetrapack
Tlacoyitos
- cebolla blanca, fileteada
- crema ácida
- cilantro, sólo las hojas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 739 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole de olla vegano
45 Min
Romeritos veganos
1 Std.
Sopa de garbanzos con nopales
50 min
Tinga de col
35 min
Tinga de setas
25 Min
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40 Min
Pancita de hongos
1 Std.
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Taquitos dorados de papa y chorizo vegetariano
55 Min
Pozole de setas
1 Std.
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 Min