Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno de habas
- 250 g de habas secas
- 1500 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 50 g de cebolla
- 2 ramitas de epazote
- 15 g de aceite
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
Salsa de chiles rojos
- 65 g de cebolla
- 2 chiles morita, sin semillas
- 2 chiles cascabel, sin semillas
- 2 chiles de árbol secos
- 15 g de aceite
- 240 g de jitomate guaje, cortados en cuartos
- 2 ramitas de cilantro
- ½ cucharadita de sal fina
Masa de maíz
- 200 g de harina de maíz
- ¼ cucharadita de sal fina
-
200 - 270
g de agua
nebo 200 - 270 g de caldo de verduras, en tetrapack
Tlacoyitos
- cebolla blanca, fileteada
- crema ácida
- cilantro, sólo las hojas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 739 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de setas
25min
Tortitas de papa
1h
Pozole de setas
1h
Tinga de col
35min
Esquites de feria
25min
Ensalada de nopales
20min
Hongos al pastor
20min
Mole de olla vegano
45min
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40min
Taquitos de huitlacoche
25min
Pancita de hongos
1h
Caldo de habas con nopales
9h