Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de queso manchego
- 70 g de cebolla
- 3 dientes de ajo
- 1 chiles serranos
-
50
g epazote, sólo las
hojas y un poco más
para decorar - 380 g de leche evaporada
- 300 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 50 g de aceite vegetal, para freír
- 12 tortillas de maíz
- 1 cubo de caldo de pollo
- 190 g de queso crema
- 200 g de crema
Para servir
- 1 chile serrano, en rebanadas
- 10 g de hojas de epazote, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 15020.4 kJ / 3590 kcal
- Protein
- 160.9 g
- Sacharidy
- 203.3 g
- Tuk
- 243.7 g
- Nasycený tuk
- 113.5 g
- Vláknina
- 22.3 g
- Sodík
- 3269.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Entomatadas de pollo
40min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Caldo Campesino
40min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Pasta al poblano
35min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1 Std. 10 Min
Entomatadas de pollo
40min
Papitas negras
55 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min