Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de queso manchego
- 70 g de cebolla
- 3 dientes de ajo
- 1 chiles serranos
-
50
g epazote, sólo las
hojas y un poco más
para decorar - 380 g de leche evaporada
- 300 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 50 g de aceite vegetal, para freír
- 12 tortillas de maíz
- 1 cubo de caldo de pollo
- 190 g de queso crema
- 200 g de crema
Para servir
- 1 chile serrano, en rebanadas
- 10 g de hojas de epazote, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 15020.4 kJ / 3590 kcal
- Protein
- 160.9 g
- Sacharidy
- 203.3 g
- Tuk
- 243.7 g
- Nasycený tuk
- 113.5 g
- Vláknina
- 22.3 g
- Sodík
- 3269.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1u.
Chiles en nogada
1u.
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50 Min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4h 30min
Enchiladas suizas
1u.
Caldo de queso
40 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min