Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de queso manchego
- 70 g de cebolla
- 3 dientes de ajo
- 1 chiles serranos
-
50
g epazote, sólo las
hojas y un poco más
para decorar - 380 g de leche evaporada
- 300 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 50 g de aceite vegetal, para freír
- 12 tortillas de maíz
- 1 cubo de caldo de pollo
- 190 g de queso crema
- 200 g de crema
Para servir
- 1 chile serrano, en rebanadas
- 10 g de hojas de epazote, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 15020.4 kJ / 3590 kcal
- Protein
- 160.9 g
- Sacharidy
- 203.3 g
- Tuk
- 243.7 g
- Nasycený tuk
- 113.5 g
- Vláknina
- 22.3 g
- Sodík
- 3269.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Caldo Campesino
40 min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 Std.
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 min
Entomatadas de pollo
40 min
Caldo de queso
40 min
Pozole negro
1 Std. 15 Min
Tostadas de Pollo con Rajas
40 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min