
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija en trozo
- 10 g de chile guajillo sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco tostado
- 160 g de jitomate en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 340 kcal / 1428 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taquitos de huitlacoche
25min
Pollo en salsa de huitlacoche
45min
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Sopa de verdolagas
50min
Tamales rancheros veganos
1hod.
Tlacoyitos de haba
1hod. 40min
Pozole de setas
1hod.
Taboule
15min
Tamales de frijol con queso
2hod. 10min
Envuelto de pescado en hoja de maíz
35min
Tamales de Frijol
3hod.
Caldo de habas con nopales
9hod.