![Chilacayotes rellenos con pipián Chilacayotes rellenos con pipián](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B32DE02A-0242-4C44-88F1-BCE62570F8CB/Derivates/EC9B917C-36F7-456C-B920-CBD365DE60C1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano, desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote, sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija, en trozo
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco, tostado
- 160 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1428 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiles rellenos de soya
45 Min
Romeritos veganos
1 Std.
Sopa de garbanzos con nopales
50 min
Tinga de col
35 min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Caldo de nopales con chile morita
30 Min
Tamales rancheros veganos
1 Std.
Tinga de setas
25 Min
Pancita de hongos
1 Std.
Pozole de setas
1 Std.
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 Min