Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano, desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote, sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija, en trozo
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco, tostado
- 160 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1428 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6 Std.
Tinga de col
35min
Hongos al pastor
20 Min
Chile en nogada vegetariano
25 min
Mole de olla vegano
45min
Tlacoyitos de haba
1h 40min
Chiles rellenos de soya
45min
Romeritos
1h 40min
Taquitos de huitlacoche
25 min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Nopalitos con guajillo y elote
30 min