Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano, desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote, sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija, en trozo
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco, tostado
- 160 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1428 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de setas
35min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Mixiotes de carnero
13 godz. 30 min
Hongos al pastor
20min
Agua de chayote
10 min
Clemole morelense
25min
Pancita de hongos
1h
Bolitas de plátano macho
40min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Chile en nogada vegetariano
25min
Sopa de verdolagas
50min
Mole de olla vegano
45min