Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g de tocino ahumado, en rebanadas
- 1200 g de lomo de cerdo, limpio y abierto en forma rectangular
- 100 g de jamón serrano, en rebanadas
- 140 g de jamón cocido de cerdo, tipo York, en rebanadas
- 140 g de queso manchego, en rebanadas
- 140 g de ciruelas pasas deshuesadas
- 750 g de agua
- 350 g de cebolla, en trozos
- 30 g de mantequilla sin sal
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de crema ácida
- 200 g de ate de membrillo, en trozos
- 150 g de champiñones, en rebanadas
- ¾ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4856 kJ / 1156 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 80 g
- Nasycený tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 977 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adobo con carne
50 menit
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Pollo encacahuatado
45 Min
Albóndigas de chicharrón
45 Min
Cerdo con chilacayotes en pipián
55 Min
Manchamanteles
1j
Pollo con mole verde
1j
Costillas de cerdo agridulces
40 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2j
Entomatado de res con verdolagas
1j
Cochito
50 menit
Filete de res en salsa de chile morita
40 min