Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse de huitlacoche
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 15 g de aceite
- 320 g de huitlacoche
- 50 g de agua
- 3 cdas de concentrado de caldo de pollo
- 100 g de mayonesa
- 150 g de queso crema
- 1 cdita de grenetina en polvo
Salsa de chile poblano
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles poblanos, en trozos
- 20 g de aceite
- 40 g de queso crema
- 30 g de leche
- 220 g de crema
- ¼ cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de sal
Emplatado
- 3 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1370 kJ / 326 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de nopales
45 min
Caldo de habas con nopales
9h
Sopa de verdolagas
50min
Sopa de hongos y epazote
35min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de setas
35min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Pancita de hongos
1 godz.
Sopa de hongos con huitlacoche
25min