Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse de huitlacoche
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 15 g de aceite
- 320 g de huitlacoche
- 50 g de agua
- 3 cdas de concentrado de caldo de pollo
- 100 g de mayonesa
- 150 g de queso crema
- 1 cdita de grenetina en polvo
Salsa de chile poblano
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles poblanos, en trozos
- 20 g de aceite
- 40 g de queso crema
- 30 g de leche
- 220 g de crema
- ¼ cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de sal
Emplatado
- 3 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1370 kJ / 326 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de habas con nopales
9h
Robalo envuelto en hoja de plátano y hoja santa
50min
Ponche de frutas sin azúcar
35min
Terrina de salmón
2 Std.
Chiles en nogada
1j
Pescado a la talla
40min
Romeritos
1 godz. 40 min
Sopa de lima yucateca
40min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 menit
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 menit
Pozole de setas
1j