Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1903 kJ / 453 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta mediterránea de higos
1 Std. 30 Min
Postre de jícama
1 Std. 15 Min
Pastel de atún con frijoles
40 min
Pastel de chocolate y chile
1 Std. 15 Min
Delicia de fresas y almendras
20 Min
Tiramisú
5h 20 min
Cheesecake de naranja al Varoma
7h
Manzanas caramelizadas
35 Min
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1 Std. 30 Min
Albóndigas de atún
1 Std. 20 Min
Yogur con compota de fresas e higos
13h
Mousse de mamey
2h