Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 140 g Wasser
- 300 g Weizenmehl Type 550 oder Chapatimehl (siehe Tipp)
- 30 g Ghee
- 15 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Blumenkohlfüllung und Fertigstellung
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 200 g Blumenkohlröschen
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, ggf. entkernt
- 20 g Ghee und etwas mehr zum Braten und servieren
- ¼ TL Kreuzkümmelsamen
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mandel-Naan-Brot (Pakistan)
1hod. 30min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chapati
1 Std. 10 Min
Chapatis
1h
Paneer Makhani
1h
Paneer
6 Std. 30 Min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Gemüsefüllung für Samosas
30 Min
Gefüllte Parathas
1 Std. 20 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h