Zařízení & příslušenství
Auberginen-Bulgur-Salat
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
12 Portionen
Suroviny
-
Aubergine in Stücken500 g
-
Salz3 ½ TL
-
Bulgur grob350 g
-
Wasser850 g
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Orangensaft140 g
-
Erdnusscreme fein120 g
-
Balsamico, hell40 g
-
Honig flüssig20 g
-
Pfeffer½ TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen2 TL
-
Anissamen1 TL
-
gelbe Paprika in Stücken400 g
-
Cherry-Tomaten geviertelt400 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)70 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
7 g
Kalorie
1150 kJ /
275 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
5.9 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1hod.
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min.
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35min.
Auberginenpüree
1hod. 30min.
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2hod. 45min.
Orient-Kartoffelsalat
1hod. 20min.
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1hod.
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1hod.
Auberginen-Linsen-Curry
30min.
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min.
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min.
Quinoa-Tabouleh
40min.