Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1120 kJ / 268 kcal
- Protein
- 32.85 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 13.95 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Turbanti di spigola e arancio
1j
Filetto di orata con peperoni
25 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 menit
Rombo pomodoro e nocciole
1j
Zuppetta di crostacei
40 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min