Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1120 kJ / 268 kcal
- Protein
- 32.85 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 13.95 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Orata al sale
40min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1u.
Filetto di orata con peperoni
25min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Rotolo di nasello ai gamberi
1u.
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Pesce spada agrumato
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min