
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 268 kcal / 1120 kJ
- Protein
- 32.85 g
- Tuk
- 13.95 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Pesce al vapore con verdure miste
1hod. 20min
Spigole all'acqua pazza
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1hod. 20min
Salmone al cartoccio
35min
Filetto di orata con peperoni
25min