
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a metà
- ½ spicchio di aglio
- 3 foglie di salvia fresca lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di origano fresco
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 15 olive nere denocciolate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 320 g di pasta secca corta tipo gomiti (o altro tipo di pasta cottura 11 minuti)
- 5 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- 120 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di pecorino Romano (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 453 kcal / 1895 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min