Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 5 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Salmone al cartoccio
35min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Marmitako
50min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min