Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaini di sale
-
250
g di fave fresche sgranate
nebo 250 g di fave surgelate -
200
g di piselli freschi
nebo 200 g di piselli surgelati - 250 g di asparagi freschi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di pomodorini ciliegia a metà
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di pecorino a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Pipette primaverili
45 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 min
Riso integrale con bietole
1 Std. 15 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Rigatoni capricciosi
1 Std.