Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaini di sale
-
250
g di fave fresche sgranate
nebo 250 g di fave surgelate -
200
g di piselli freschi
nebo 200 g di piselli surgelati - 250 g di asparagi freschi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di pomodorini ciliegia a metà
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di pecorino a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Orecchiette ai broccoli
2 godz. 40 min
Pipette primaverili
45 Min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Insalata di riso vegetariana
40 Min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1h 20 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50 Min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Fusilli e melanzane
25 Min