Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g wody
- 20 g oleju
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 300 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka soli
- 200 g sera ementaler, tartego (patrz wskazówka)
- 2 cebule, duże, pokrojone w cienkie plastry
- ½ płaskiej łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka oregano, suszonego
- oliwa z oliwek, do skropienia (10-15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1522.4 kJ / 363.9 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 415.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza ze szpinakiem i owczym serem
50 Min
Pizza bianca z długodojrzewającą szynką i pomidorkami
1h 30 min
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1 Std. 35 Min
Pizza bianco ze szpinakiem
1 Std. 10 Min
Pizza z krewetkami i chorizo
45 Min
Kołaczyki z bryndzą
1 Std. 40 Min
Naleśniki z nadzieniem ruskim
45 Min
Focaccia z kiełbasą
2 Std.
Pikantna pizza
1h 30 min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1h 45 min
Pizza sycylijska
2h 5min
Quiche z resztkami serów
1h 50 min