Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g wody
- 20 g oleju
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 300 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka soli
- 200 g sera ementaler, tartego (patrz wskazówka)
- 2 cebule, duże, pokrojone w cienkie plastry
- ½ płaskiej łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka oregano, suszonego
- oliwa z oliwek, do skropienia (10-15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1522.4 kJ / 363.9 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 415.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hotteok (drożdżowe, nadziewane placki na słodko)
1h 30min
Oładki ziemniaczane z grzybami
1h 10min
Pamoczka grodzieńska
5min
Kniszki ziemniaczane
2h
Bliny z paprykowym ragout
2h
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 Std. 55 Min
Quiche z resztkami serów
1 Std. 50 Min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Pikantna pizza
1h 30min
Pizza ze szpinakiem i owczym serem
50min
Pizza bianco ze szpinakiem
1h 10min
Pizza z krewetkami i chorizo
45 min