
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g wody
- 20 g oleju
- 10 g drożdży świeżych pokruszonych
- 300 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka soli
- 200 g sera ementaler tartego (patrz wskazówka)
- 2 cebule duże, pokrojone w cienkie plastry
- ½ płaskiej łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka oregano, suszonego
- oliwa z oliwek do skropienia (10-15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 363.9 kcal / 1522.4 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 13.3 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 415.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza bianco ze szpinakiem
1hod. 10min
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1hod. 35min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2hod. 35min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1hod. 55min
Pizza bianca z długodojrzewającą szynką i pomidorkami
1hod. 30min
Pikantna pizza
1hod. 30min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45min
Pizza sycylijska
2hod. 5min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1hod. 30min
Pissaladière - francuska pizza
1hod. 20min
Pizza na żytnio-pszennym cieście z sosem pomidorowo-paprykowym
1hod. 40min
Pizza ze szpinakiem i owczym serem
50min