Risotto po mediolańsku

Risotto po mediolańsku

3.7 16 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porcje

Suroviny

  • 40 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
  • 30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 70 g masła pokrojonego na kawałki
  • 30 g szpiku kostnego pokrojonego na kawałki
  • 350 g ryżu do risotto
  • 100 g białego wina, wytrawnego
  • 820 g rosołu mięsnego, gorącego
  • 1 szczypta szafranu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 913 mg
Protein 13 g
Kalorie 2427.3 kJ / 579.8 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 14.3 g
Sacharidy 73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...