![Risotto po mediolańsku Risotto po mediolańsku](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D35DCFF-7262-4CC3-9ACA-F2D5D02CF502/Derivates/25AF831F-E19E-47E0-B41B-C6489478EC1C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 70 g masła, pokrojonego na kawałki
- 30 g szpiku kostnego, pokrojonego na kawałki
- 350 g ryżu do risotto
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 820 g rosołu mięsnego, gorącego
- 1 szczypta szafranu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2427.3 kJ / 579.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 913 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos salvitxada
1 godz. 25 min
Risotto z cukinii
45min
Risotto z parmezanem
30min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1h 5min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Risotto z wędzonym serem
30min
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40min
Kremowe risotto z kurczakiem i czosnkiem
35min
Risotto pomarańczowe
45min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25min
Risotto z kurkami
35min
Risotto z grzybami
1h 5min