![Gnocchi alla romana Gnocchi alla romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/393E1B2A-9DB0-4D1F-BEA2-865D7EE5F1E2/Derivates/BA9B2F2F-84AA-44B1-925E-6E4CD5C79219.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 1000 g mleka, 3,2 % tłuszczu
- 1 łyżeczka soli
- 2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 20 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
- 250 g semoliny z pszenicy durum
- 2 żółtka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1440.9 kJ / 344.4 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 681.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parathas nadziewane kalafiorem
55 Min
Cappellacci z dynią
2h
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1 Std. 20 Min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2h
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Spaghetti z cytrusowym pesto
35min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1 Std.
Słodkie bułeczki (Navettes)
2h
Cannelloni z farszem z karczochów i sosem pomidorowym
1 godz. 35 min
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1 Std. 10 Min
Bułki na parze
2 Std. 10 Min
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1h 30min