Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 1000 g mleka, 3,2 % tłuszczu
- 1 łyżeczka soli
- 2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 20 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
- 250 g semoliny z pszenicy durum
- 2 żółtka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1440.9 kJ / 344.4 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 681.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pamoczka grodzieńska
5min
Risotto po mediolańsku
30 min
Dressing z kozim serem
10min
Oliwa waniliowa
10min
Karmelizowany por
20min
Słodkie bułeczki (Navettes)
2h
Risotto pomarańczowe
45 min
Tarta prowansalska
1h 15 min
Pissaladière - francuska pizza
1h 20 min
Słodka focaccia z jabłkami
1h 45 min
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1h 10 min
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1h 30min