
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
- 1000 g mleka 3,2 % tłuszczu
- 1 łyżeczka soli
- 2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 20 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
- 250 g semoliny z pszenicy durum
- 2 żółtka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 344.4 kcal / 1440.9 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 14.5 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Sodík
- 681.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne z topinamburem
1hod. 20min
Ravioli z nadzieniem z serów i szynki
1hod. 20min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1hod.
Warzywa w tempurze
1hod.
Risotto po mediolańsku
30min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2hod.
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1hod. 20min
Gulasz z polentą
2hod.
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1hod. 30min
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1hod. 10min
Pierożki shaomai
2hod.