Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, 2 davon zerdrückt
- 35 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Anbraten
- 20 g Mehl
- 100 g Weißwein, trocken
- 1000 g Wasser
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Kerbel, abgezupft
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 4 Scheiben Toastbrot, ohne Rinde, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Kräutersalz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Sahne
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 2 Prisen Muskat
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 Min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40 Min
Basilikumsuppe
25 Min
Petersilien-Rahm-Suppe
35 Min
Suppe für Verliebte
30 Min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 Min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 Min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 Std.
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min